Skip to main content

80’ER OG 90’ER SHOW

V.I. Piger – Glitter, glans og glamour​


Der er fuld fart over feltet, når de to top professionelle og fantastiske femme fatales indtager scenen i deres helt nye og forrygende show.

V.I. Piger lever helt og aldeles op til deres eksklusive navn.

De er smukke, musical uddannede og synger som en drøm. Kostumerne er fabulous og Cathrine Glud og Carolina Lybech tager ganske enkelt publikum med storm i dette spektakulære show.

Man bliver fuldkommen hensat til en anden verden af glitter, glans og glamour.


Sceneshowet er formidabelt. Koreografien formet så den passer, hvad enten det er det sublime Abba Medley, de serverer eller deres fantastiske 80’er show med melodier som “Magi i luften” eller “Baywatch”.

Der skiftes hurtigt fra det ene til det andet mere fuldendte kostume.

Der er ikke sparet på noget, og det eneste man ønsker sig, er at det hele bare ville vare noget længere. For tiden flyver af sted i de to dejlige damers selskab. Ingen tvivl om, at begge kan deres kram. Mange års træning og erfaring går op i en større enhed, når de sammen performer på en måde, som var man publikum i Las Vegas eller på Broadway

Book et ABBA Show

Hvis du ønsker at hyre et ABBA show til enten din egen fest eller en, du ved holder af bandet, så udfyld vores formular og få flere oplysninger