Livlig musik og fest med ABBA Show med V.I.Piger​

​ABBA er den svenske ikoniske gruppe, der op gennem 1900-tallets slutning producerede mange ørehængere. Gruppen er, efter The Beatles, den mest sælgende gruppe i musikhistorien, hvilket giver et meget godt indblik i deres kæmpestore popularitet. Bandet står blandt andet bag kæmpe hitsene Dancing Queen, Mamma Mia og Gimme, Gimme, Gimme, der har gjort dem berømte på verdensplan.

ABBA har også været inspiration til flere film, den seneste Mamma Mia! fra 2008, hvor ABBAs gamle sange bliver genoplivet. Den dag i dag er der stadig mange, der holder af den ikoniske musik.

Bandet eksisterer desværre ikke længere i dag, men deres livlige musik kan stadig sætte gang i en rigtig ABBA fest. Derfor er det heldigt at man, selvom man ikke kan få den ægte vare, stadig kan få noget, der er rigtig tæt på. Med et ABBA show er du i hvert fald sikker på, at folk finder vej til dansegulvet og bliver der til langt ud på natten

Underholdning med Showagents’ ABBA show​

Showagents er et firma, der tilbyder mange former for underholdning til mange forskellige fester, som vores ekstraordinære ABBA fest.

Derudover tilbyder vi blandt andet shows til børneunderholdning og ​bugtalershows​. Men er man en ægte ABBA fan og søger at sætte gang i dansegulvet til sin fest, kan man med showagents også hyre et virkelighedstro ABBA show.

Det er to piger, der står for vores ABBA show; en svensker og en dansker. Begge er til showet iklædt glimmer fra top til tå og giver den fuld gas til de kendte melodier.

Der er ikke sparet på noget til vores ABBA fest

Desuden er der ikke sparet på de fede effekter, da de kommer med både lyseffekter, inflatables, sæbebobler og konfettikanon. Dette ABBA show sætter altså gang i sin helt egen ABBA fest, der helt sikkert vil få samtlige af dine gæster til at kridte danseskoene og slå sig løs. Med vores ABBA show er det næsten garanteret, at din fest bliver en rygende succes.

Du kan bestille det populære ABBA show på telefon 70 27 03 90. Du kan også sende en forespørgsel ved at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage med et tilbud på vores ABBA show til din fest.

Gang i festen med ABBA show

Pigerne synger og fester med publikum og inviterer til fællessang ad libitum. Men ikke nok med, at stemmer og apperance er i orden; med sig har V.I.Pigerne både lyd- og lysproduktion og tonsvis af sceneeffekter som konfetti, lyskegler, sæbebobler og naturligvis… diskokugler i alle afskygninger.

V.I.Piger Goes ABBA Show passer både til store og mindre selskaber, til firmafesten og fødselsdagen og er et sikkert hit for ABBA-entusiaster i alle aldre.​

Book et ABBA show​

Hvis du ønsker at hyre et ABBA show til enten din egen fest eller en, du ved holder af bandet, så udfyld vores formular og få flere oplysninger.

Book ABBA show