Skip to main content

ABBA TRIBUTE SHOW

ABBA-fest for danseglade og musikelskende gæster


Savner du de glade 70’ere, der var lig med stor danseglæde, og som bringer minderne fra din ungdom frem? Så saml alle dine gamle venner og veninder og hold en fantastisk ABBA-fest!

Showagents tilbyder mange forskellige former for underholdning til forskellige typer fester, og heriblandt kan du finde vores ekstraordinære ABBA-fest.

Er du ægte ABBA-fan, eller savner du bare de glade 70’ere, og at slå dig løs på dansegulvet til god musik, så kan du give dig selv og dine gæster en hel unik oplevelse ved at hyre vores virkelighedstro ABBA-show.

Show, glimmer og masser af kendte ABBA-sange


ABBA er, efter The Beatles, musikhistoriens mest sælgende gruppe. Selvom bandet desværre ikke længere eksisterer, er det ikke ensbetydende med, at deres livlige musik skal sættes på pause.

Med vores show får du desværre ikke den ægte vare, men du får noget, der kommer meget, meget tæt på.

Showet består af to piger; en svensker og en dansker.

De er begge iklædt glimmer fra top til tå, og de vil naturligvis give den fuld gas til alle de kendte melodier. Desuden er der ikke sparet på de fede effekter, da pigerne både kommer med lyseffekter, inflatables, sæbebobler og konfettikanon.

Pigerne synger og fester med publikum, og de inviterer også til fællessang ad libitum.

Dette ABBA-show sætter med andre ord gang i sin helt egen ABBA-fest, der helt sikkert vil få samtlige af dine gæster til at kridte danseskoene og slå sig løs på dansegulvet.

Med vores show er du nærmest garanteret, at din fest bliver en forrygende succes.

Perfekt event til både firmafesten og den private fest


Vores ABBA-fest passer perfekt til både store og små selskaber, til firmafesten og til den private fødselsdag, og den vil helt sikkert være et sikkert hit for alle ABBA-entusiaster i alle aldre.

Kontakt os og book din næste ABBA-fest

Ønsker du at høre mere om vores ABBA-fest, eller kunne du tænke dig at booke showet til din fest, så kontakt os på telefon 70 27 03 90 eller send din forespørgsel via vores e-mail info@showagent.dk.

Så hører du tilbage fra os så hurtigt som muligt.

Book et ABBA Show

Hvis du ønsker at hyre et ABBA show til enten din egen fest eller en, du ved holder af bandet, så udfyld vores formular og få flere oplysninger